Remouladsås till fiskpinnar recept

Veganska fiskpinnar och vegansk remouladsås

Veganska fiskpinnar och vegansk remouladsås

I morgon släpper de en helt ny vegansk veckomeny i deras nyhetsbrev, så om du vill ha den och ännu inte har signat upp dig där, se till att surfa in på deras kampanjsida för utmaningen och gör det omedelbums
Fiskpinnar med remouladsås

Fiskpinnar med remouladsås

Tillfiskpinnar gör man en sk dubbelpanering, dvs man vänder först fisken i vetemjöl som kryddats med salt och peppar, sedan vänder man den i ägg och sist i ströbröd
Fiskpinnar med remouladsås

Fiskpinnar med remouladsås

Blanda ingredienserna tillremouladsåsen och ställ kallt. Stek fiskpinnarna på medelvärme tills de är gyllene
Fiskpinnar med remouladsås

Fiskpinnar med remouladsås

Men nu, till receptet på helt vanliga jättegoda fiskpinnar och remouladsås med curry. Blanda ingredienserna tillremouladsåsen och ställ kallt
Fiskpinnar med remouladsås från scratch

Fiskpinnar med remouladsås från scratch

citronskivor till servering. remouladsås. Fiskpinnar. Använd elvisp, ha en rumstempererad äggula (gäller att ha samma temperatur som oljan om den står i rumpstemp) i ett smalt kärl, vispa ner olja i tunn stråle tills majonäsen blir styv
Fiskpinnar med remouladsås

Fiskpinnar med remouladsås

Servera till fisken med potatis, ärter och citronklyfta. Dela fisken i bitar och vänd i mjöl, sedan i uppvispat ägg och slutligen i ströbröd
Fiskpinnar med smal remouladsås

Fiskpinnar med smal remouladsås

Servera till ny-stekta fiskpinnar med kokt, pressad potatis, gräslök, limklyfta och sallad. Vänd skivorna i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i ströbröd blandat med lite salt och vitpeppar
Hemlagad remouladsås

Hemlagad remouladsås

Till detta vill man ju helst ha en nystekt rödspätta, men det smakar fantastiskt gott även med stekta fiskpinnar och hemlagat mos och gröna ärtor, kalas
Hemlagad remouladsås

Hemlagad remouladsås

Remouladsås har jag faktiskt aldrig testat att göra själv men eftersom vi idag ska göra hemmagjorda fiskpinnar så tänkte jag att då måste vi ju ha remouladsåstill
Veganska fiskpinnar

Veganska fiskpinnar

4 Fiskpinnar 2 paket marinerad fast tofu (à 250 g) 3 dl ströbröd 4 1/2 dl vetemjöl 1/2 dl färsk hackad dill (valfritt) 2 msk tångcaviar (valfritt) 1 msk ljus sojasås juice från 1/2 citron salt peppar 2 dl havredryck rapsolja till stekning Remouladsås 1 msk hackad kapris 1/4 dl hackad färsk dill 2 dl växtbaserad majonnäs 1 tsk citronjuice 3 msk bostongurka 1/2 tsk gul curry salt vitpeppar 1 nypa socker Till servering 500 g fast potatis 2 dl frysta ärter Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
FISKPINNAR OCH MOS LCHF

FISKPINNAR OCH MOS LCHF

Av sejfiléer blev det egengjorda fiskpinnar med kokospanering samt remouladsås och broccoli/blomkålsmos till det
Remouladsås

Remouladsås

Ställ kallt till servering 2 ½. Blanda alla ingredienser. dl majonnäs. ½. dl finhackad ättiksgurka. 2 msk hackad kapris
Fiskpinnar med ljummen potatissallad

Fiskpinnar med ljummen potatissallad

Remouladsås. Panko är ett japanskt ströbröd som används till att panera asiatiska maträtter. Fiskpinnar. Servera med potatissallad och remouladsås