Någon spickeskinka kommer vi inte att bjuda er på idag, nej istället så ligger det en regnbågsforell på tallriken och till den blir det en god kall sås, lite potatis och grönsaker
1 regnbågsforell på ca 500g. Foto/Photo, Mat/Food 1 regnbågsforell på ca 500g. Nästa vecka är det både påsk och pesach – dagar och tankar blir ljusare och ljusare för varje dag
En halv regnbågsforell, en halv citron, en knippa dill, två tsk dijonsenap, två kokta ägg, en msk creme fraiche, en msk caviar mix, en tjejnäve socker, vitpeppar och salt
En regnbågsforell, en citron, en stor knippa dill, fem sex små potatisar, två dl grädde, två tsk dijonsenap, en tjejnäve socker, en msk mjöl, smör, vitpeppar och salt
Det poppade upp ett gammalt minne idag när jag handlade min regnbågsforell. Såå, när synen och smaklökarna möts av den här helbakde regnbågsforellen, i samma stund färdas jag 18 år tillbaka till mitt fina minne. 5 kg regnbågsforell
1 regnbågsforell. Ställ in fisken i ångsugnen 80 grader ca 4 minuter. Koka riset. Koka upp lagen tillsammans med timjankvistarna, lyft av och slå i champinjonerna
4 st hela regnbågsforeller. Skär blomkålen i bitar och koka i lättsaltat vatten tillsammans med buljongtärningen i cirka 20 minuter tills blomkålen är mjuk
Servera regnbågsforellerna med potatisen, såsen och de kokta grönsaker. 4 regnbågsforeller. Skölj 4 regnbågsforeller i kallt vatten och torka av dem med hushållspapper. 4 regnbågsforeller
4 regnbågsforeller. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna. Blanda ströbröd, mandel, timjan, salvia och peppar i en djup tallrik