Regnbågsforell recept

Regnbågsforell med knaperstekt bacon

Regnbågsforell med knaperstekt bacon

4 * 200 gr Fileer av Regnbågsforell. Strimla och knaperstek baconenet och lägg det på hushållspapper så det mesta av fettet rinner bort
Kall sås till lax

Kall sås till lax

Någon spickeskinka kommer vi inte att bjuda er på idag, nej istället så ligger det en regnbågsforell på tallriken och till den blir det en god kall sås, lite potatis och grönsaker
Grillad fjällröding med dijonsås

Grillad fjällröding med dijonsås

2 st fjällrödingar eller regnbågsforeller à ca 500 g Fyllning 50 g smör 2 st vitlöksklyftor 0. Tänd grillen i god tid
Hel forell i ugn

Hel forell i ugn

Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 14 1 regnbågsforell eller röding. Så här gör du 60 minuter Sätt ugnen på 225 grader
Helstekt regnbåge med saffran, citron och dill

Helstekt regnbåge med saffran, citron och dill

2 regnbågsforeller (à 700 g) 1 g saffran 1 dl flingsalt 1 knippe dill 2 citroner svartpeppar 500 g färskpotatis, tvättad dillstjälkar 50 g smör salt, till kokvattnet 1 citron, till servering
Nästan påskmat

Nästan påskmat

1 regnbågsforell på ca 500g. Foto/Photo, Mat/Food 1 regnbågsforell på ca 500g. Nästa vecka är det både påsk och pesach – dagar och tankar blir ljusare och ljusare för varje dag
Ugnsstekt Regnbågsforell

Ugnsstekt Regnbågsforell

2 hela regnbågsforeller (1 per person). Sätt ugnen på 200 grader. Skölj fisken och skär bort huvudet om det fortfarande är kvar
Gravad regnbågsforell me ägghalvor..

Gravad regnbågsforell me ägghalvor..

En halv regnbågsforell, en halv citron, en knippa dill, två tsk dijonsenap, två kokta ägg, en msk creme fraiche, en msk caviar mix, en tjejnäve socker, vitpeppar och salt
Gravad Regnbågsforell som stekes...

Gravad Regnbågsforell som stekes...

En regnbågsforell, en citron, en stor knippa dill, fem sex små potatisar, två dl grädde, två tsk dijonsenap, en tjejnäve socker, en msk mjöl, smör, vitpeppar och salt
Forell i papper och snöre

Forell i papper och snöre

Det poppade upp ett gammalt minne idag när jag handlade min regnbågsforell. Såå, när synen och smaklökarna möts av den här helbakde regnbågsforellen, i samma stund färdas jag 18 år tillbaka till mitt fina minne. 5 kg regnbågsforell

Foliegrillad regnbågsforell

4 regnbågsforeller (går även med röding och annan fisk). Klipp 4 stora ark av aluminiumfolie, lägg dit fisken

Fylld regnbågsforell

Köp portionsforeller. Rensa forellerna. Lägg dem med buken nedåt på en skärbräda. Snitta med vass kniv efter ryggraden, från huvudet mot stjärten

Örtkryddad regnbågsforell

4 regnbågsforeller à 250 g. Ansa champinjonerna och skiva dem halvcentimetertjocka. Hacka de färska örterna

Regnbågsforell i ugn med äggsås

2 regnbågsforeller. Skär bort huvud och ta bort inälverna på fisken om detta inte redan är gjort. Salta och peppra i fisken

Regnbågsforell med blomkålsmos

4 st hela regnbågsforeller. Skär blomkålen i bitar och koka i lättsaltat vatten tillsammans med buljongtärningen i cirka 20 minuter tills blomkålen är mjuk

Grillad regnbåge i foliepaket alá Middagsfrid

Servera regnbågsforellerna med potatisen, såsen och de kokta grönsaker. 4 regnbågsforeller. Skölj 4 regnbågsforeller i kallt vatten och torka av dem med hushållspapper. 4 regnbågsforeller

Fisk med mandeltäcke

4 regnbågsforeller. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna. Blanda ströbröd, mandel, timjan, salvia och peppar i en djup tallrik