Jag har ju skrivit om Ulrika Hoffers morotsquinoa förut och det är verkligen en bra bas överlag. Den här gången hade jag i både svart & vit quinoa & avocado
2 x 2500 m + 2 x 1000 m sen tackade tant för sig och linkade hemåt. Det satt långt inne. Var ombytt i evigheter och gjorde en massa annat innan jag kom ut
kålwok, grönkålspasta, rökig lök och en redigt fin wrap. vegetarisk veckomatsedel #47. Med knapp tillgång på pompa å ståt presenterar jag här den fyrtiosjunde (
Efter att ha googlat en hel del på orginalet så framgår det med all tydlighet att Pulled Pork – det gör man med en redig bbq-sås, och då ska fan också Fooled Pork göras med en redig bbq-sås
(Ja, jag sa ju att man ville vara lika fri och redig som han. Jag har en vän (ja, flera) som är sådär härligt fri, lättsam och otroligt smart på samma gång
Tillaga i en långpanna eller en redigt stor form, för det blir mycket pudding. Kålpudding är en av mina favoriträtter, men ändå har jag inte haft något kålpuddingrecept på bloggen än
Tillsätt en redig klick smör. I veckan gjorde jag en kantarellsås som verkligen blev kanongod och som jag som sagt svängde ihop på en vardagkväll (så ni förstår hur lätt och snabb den är)
Det tog sin rediga stund innan varje rund liten färsking fått sitt skal skrubbat. En krämig potatissallad med smaker från medelhavet bjöd jag av på dotterns studentfest
Jag hade t ex ingen choklad hemma, som var i receptet hos Mumsfillibaba, så det uteslöt jag, och jag gjorde min paj i en mindre form, 20 cm istället för 26 cm, och tryckte upp min pajdeg på kanterna (tänk på att ha något under formen om ni gör pajen som jag i en form med löstagbar kant, formen läckte nämligen och oset stod redigt tätt när jag öppnade ugnsluckan) men trots olikheterna i recepten är jag övertygad om att vi alla bjöd på heligt söta och goda knäckiga krusbärspajer