Hörrni, bloggen lider 3. Trodde aldrig jag skulle bli ” en sån som inte hade tid” att läsa vanliga böcker eller t ex skriva i en blogg bara för att jag studerar
Utseendet lämnar väl en del att önska, men innehållet är bra och smaken god. Normalt sett hade jag siktat litet florsocker över för att piffa till den litet, men nu är ju syftet med den här att vara ett mellanmål som är bra för kroppen i första hand, inte vara cancerframkallande
Som jag skrivit det senaste gångerna så är det så ofantligt roligt att komma in här efter så lång tid och ändå se att statistiken är densamma-heja er och vad roligt att ni hittar gamla godingar i receptbanken
Gös är en riktigt fin matfisk och även fantastiskt kul att fånga. Denna gös fångade jag i Dalälven och lagade till enligt nedan vilket var fantastiskt gott och rekommenderas varmt
När jag vill ha inspiration så går jag ofta in där och tittar lite i deras stora receptbank. Så ta dig en stund och titta lite i deras fina receptbank, den är superbra och man får mycket inspiration kan jag lova
Min kollega Emma tipsade om den här goda potatissalladen från Icas receptbank. Igår genomförde vi 9. ornas kväll och det blev tårkalas (inte tårtkalas) i vanlig ordning
Biff Rydberg är en svensk klassiker. Egentligen ska potatisen och köttet tärnas upp i lika stora bitar (enligt receptet) men jag gillar när man får tugga köttet så jag tärnade upp det i större bitar