Ett bra sätt att ta tillvara ramslöken är att göra ramslökssalt. Äntligen vår, solen skiner, fåglarna kvittrar, skillorna blommar och en distinkt vitlöksdoft lägger sig i skogen - ramslökssäsongen är här
Ibland är jag uppenbarligen lite trög i starten. Grönkålschips har ju figurerat i bloggvärlden ganska länge nu, men det är faktiskt alldeles nyss jag själv kom till skott att göra dem
Pesto med ramslök har jag redan lagt upp, nästa recept blir raps- och ramslöksmajonnäs (den gjorde jag idag – magiskt god) och sen tänkte jag göra både ramslökssalt och ramslöksolja om det räcker
2 krm ramslökssalt. Om ni gillar pizza och om ni gillar Jansson så kommer ni garanterat att gilla den här pizzan, som kom till häromdagen när jag hade lite rester av kokt potatis och smetana i kylen
ramslökssalt - från Zmaka. Den här rätten go´vänner är inte riktigt till för den som har bråttom. Jag erkänner utan förbehåll att det är lite pickligt och kladdigt att få till det, men man får lön för mödan
Så här gjorde i alla fall jag mina biffar som smakade gott tillsammans med sallad, ugnsbakade körsbärstomater och en enkel kräm av mosad fetaost, turkisk yoghurt och lite ramslökssalt
Hej på er, foodies. Har ni smakat ramslöksalt någon gång, månne. Det hade i alla fall inte jag, fram tills alldeles nyligen, och nu tror jag faktiskt att jag redan är fast i beroendet
Jag såg ramslökssalt på en trevlig restaurang som vi brukar gå till och blev inspirerad. I höstas petade jag ner vitlöksklyftor i jorden som jag brukar