Värm ugnen till 220 grader eller 200 grader varmluft. Mixa bananerna med en stavmixer tillsammans med en nypa salt och kanel eller vaniljpulver tills det blir en slät blandning
Rachel Renée Russell. Nu kommer en ny serie av succéförfattarinnan Rachel Renée Russell. Precis som jag sagt om tidigare böcker av Rachel Renée Russell, borde boken om Max Crumbly sättas i händerna på barn man vill skall upptäcka lusten att läsa
Rachel Khoo är en brittisk kock som lagar roliga och nyskapande maträtter i sitt lilla kök i London. Jag brukar titta på hennes tv-program på tv 4 play
Inspirerade av den nya matlagningsserien på kanal 9, "The Little Paris Kitchen", där Rachel Khoo lagar mat i sitt minikök så valde vi att testa hennes version av dessa äggen, enkelt var det och gudagott blev det
För någon vecka sedan ramlade jag över en cupcakes som såg så förföriskt god och höstlig hos Baked by Rachel så jag bestämde mig för att göra en egen variant
Rachel bannar honom och vill att han ska lämna tillbaka den – tills hon smakar och blir salig över ”den smöriga kexbotten och den väldigt krämiga, men ändå luftiga, cream cheese-fyllningen”
Det är den enda gången jag ser Rachel Ray gillar henne och hennes matlagning. Jag fick för ett tag sedan hennes kokbok "Classic Rachel Ray 30- minutes meals" Den innehåller massor av smaskiga recept men det som gör det lite jobbigt är mått temperaturer och att jag inte förstår vissa ingredienser som är amerikanska men idag tänkte jag - hur svårt kan det vara
Receptinspirationen kommer från härliga rachels. The recipe inspiration comes from the lovely rachels. Rabarbersäsongen är i full gång och det görs pajer överallt ser jag
Rachel Khoo gjorde madeleiner med lemon curd och hallon i ett avsnitt av The Little Paris Kitchen och dagen efter jag sett programmet var jag tvungen att testa