Mojito är så fantastiskt läskande med mynta, bubbelvatten, lite koncentrerad rabarbersaftoch en skiva citron, med eller utan ljus rom lika gott beroende av tillfället
Blanda potatismjölet ochrabarbersaftenoch red av kompotten. Skär ner rabarben i små bitar och lägg dem i en kastrull tillsamman med socker, citron, jordgubbar och rödvin
Koka upp saft och socker. Koka vatten, rabarber ochkanel i 10 minuter. Pressa i citronoch häll på flaskor eller frys 1 liter vatten. 1 st kanelstång. 1 st citron
Slå det heta vattnet över tillsammans medcitronsaftenoch rör om. Blir man sugen på småkakorna så är det syltkakor med jordgubbssylt som finns här och krus medkaneloch socker som finns här
Den gången kokte jag rabarbern, tyckte den blev lite smått geléaktig så den här gången testade jag att göra som man gör med flädersaft, varva rabarber, kokande vatten ochcitronoch låta citronen dra ur all smak ur rabarbern