5 msk curry. Lägg rabarber, lök, ättika och vatten i en kastrull. Koka upp och småkoka i 10 minuter. Tillsätt resten av ingredienserna och koka 30–60 minuter tills chutneyn tjocknar
Tillsätt aprikoser, chilifrukter, curry samt ingefära och låt detta koka ihop i 30minuter. Till marinering blandas 1 dl chutney med ½ dl olja. 1 msk curry
Lägg rabarber och rödlök i en kastrull tillsammans med ättika och vatten. 1 msk curry. 1 msk curry. Detta fantastiskt god chutneyrecept fick jag av en vän förra året
1 tsk curry. 1 tsk stark curry. Dela rabarbern i bitar. Skala och hacka lök, vitlök och ingefära. Dela och kärna ur chilin hacka smått, dela aprikoserna i mindre bitar
Cici's Rabarberchutney. 2 msk curry/mango-krydda. 2 msk curry/mango-krydda. I delar av Sverige har rabarberna redan börjat ploppa upp ur landen, helt galet
Just nu har jag snöat in på rabarberchutney. Jag lovade ju att sammanställa alla tips på grilltillbehör ni kom med för en tid sen och oj så många bra, enkla och framförallt GODA tips
I helgen blev det gjort rabarberchutney för första gången. Rabarberchytney med chili. 2 msk curry. 1 hel vitlök inte sån med klyftor utan en hel. 2 msk curry. 1 hel vitlök inte sån med klyftor utan en hel