Vänd ner lite av den avsvalnade rabarberkompotten i marängen. Häll sakta i den heta lagen i marängen. Med andra ord så blev detta en tårta med en botten baserad på en vitchokladkaka med smak av citron och sedan en hallonpannacotta och sen min rabarbermousse
Vi fikade av den ena igår tillsammans med våra kaffegäster och då fick rabarberkakan mycket beröm. Äntligen har jag kommit mig för att skörda av vårens rabarber
Bred rabarberkompotten över den gräddade kakan och toppa med marängsmeten. Inför Stellas födelsedag imorgon har jag gjort de här rabarberrutorna med maräng
Allt toppat med färggranna, marmorerade maränger. Kladdig, fudgig kladdkaka, vispad vaniljpannacotta, ugnsrostad och karamelliserad rabarber och pistagenötter
På schemat stod rabarberkompott med vaniljglass och maräng, och efter att ha stökat runt lite på bovinden hittade Olofs pappa en lämplig stege att fota desserten på
Fördela rabarberkompotten på kakan och bred sedan över marängen. Ibland tycker jag det är svårt att veta vad man ska göra med all rabarber – för vi får MYCKET – speciellt som maken är sådär förtjust i det, men den här kakan var en superbra sak att använda den till
Ovanpå rabarberkakan ligger ett täcke av len kardemummamaräng. Bred marängsmeten över rabarbern. I kväll ska ni i alla fall få receptet på de rabarberkakor jag bakade med en av våra elever i fredags