Rabarbermuffins med mynta och mandel. Vänd slutligen ner rabarbern. Skålla och skala mandeln. Mixa mandeln och rör ihop med smör- och sockerblandningen
12,5 dl mandelmjöl. 1300 g rabarber rensad och skuren i bitar. 1Häll sedan moussen i en silikonform med samma mått som mandelbotten (vi har använt en med måttet 24cm i diameter). 1Lägg rabarberbitar, socker och vattnet i en kastrull och koka ihop. 1Under tiden så vispa grädden medelhårt och när rabarberpuren har uppnått önskad temperatur så vispar du snabbt ihop grädde och rabarber. 1Plocka fram den frysta citronmoussen och häll rabarbermoussen över. 1Avsluta med att lägga på mandelbotten, vänd den gärna upp och ner för snygga raka lager
Den ljuvligt doftande och saftiga kardemummabotten som smakar minst lika mycket, ihop med den fräscha rabarberkompotten och den lena och söta mandelkrämen är en perfekt kombination smaker som jag fullkomligen älskar och varmt rekomenderar
Fördela rabarbern i skålarna och lägg lite mer smulor överst. 600 g späd rabarber. 1½ dl solroskärnor eller skållad mandel. Skär rabarbern i 4 centimeter långa bitar. 1Mixa solroskärnor eller skållad mandel med mjölet i matberedare monterad med en kniv
Glutenfria mandelgrottor med rabarber- och jordgubbsfyllning. mandelmjöl. baka med rabarber,. Recept på glutenfria mandelgrottor med rabarber- och jordgubbsfyllning
Rabarber och jordgubbar är ju som känt en väldigt fin kombination, sen tycker jag att det är gott med något nötaktigt till det och i detta fall blev det mandel
Rabarber och jordgubbar är en av de godaste klassiska smakkombinationer som aldrig slår fel. När jag skapade några rabarber och jordgubbsrecept för ett uppslag i februari var det (som du säker kan tänka dig) nästan helt omöjligt att få tag i rabarber