Bred ut rabarberkompotten på den förgräddade kakan och sedan choklad- och kokoskrämen. Botten är gjord på mandel - och kokosmjöl, sen kommer en kompott på Limoncellosjuden rabarber, och ovanpå det en kräm med vit choklad och kokosflingor
Fördela rabarbern över kaksmeten. Strö över kokosflingorna. Låt kakan svalna och skär den i rutor. Servera kakan med fluffigt vispad Kelda wonderful vanilla (vaniljvisp) eller vaniljglass
skala rabarbern, skölj jordgubbarna och skär dom i mindre bitar. Men problem är till för att lösas så med hjälp av lite glasyr, kokos och färska jordgubbar dekorerade jag över fadäsen och kakan ser lika underbart god och härlig som den faktiskt är
Om du bröar formen med kokos så får kakan en extra touch och blir supergod. Passa på och baka denna ljuvligt goda sockerkaka med syrliga rabarber nu när det är säsong för dem
riven kokos till formen. Den här naturligt glutenfria rabarberkakan smakar bra med en kula vaniljglass eller en krämig och god vaniljsås – smaklig fika
Kakan går bra att variera med olika bär eller t ex rabarber, men då med lite mera socker. Kläm fast ett bakpapper i en springform och smöra och bröa med kokos (går att hoppa över men passar så bra mot jordgubbarna) Häll i smeten och stick ner halverade jordgubbar i
Smöra och ”bröa” en form av pajformsstorlek med tex mjöl, potatismjöl, kokos eller polenta. Skaka runt de skurna rabarberbitarna med lite socker och maizena/potatismjöl i en påse eller i bunken du nyss använt
Smörj & "bröa" formen med kokosflingor. Fördela ut rabarberna och tryck ner dem lite i kakan. Fick massa rabarber av en kollega för någon vecka sedan och har inte hunnit baka förrän nu