Häll över matlagningsvinet och fonden och låt allt koka ihop på svag värme. Det är supergott att ha som topping på sallader, i grytor, i kex eller i den här "risotton"
Kevin och Micke körde kortspel medans jag fixade risotton. I Fredags så vart det lite go middag här hemma som jag och Kevin åt tillsammans med min fina vän och arbetskamrat Micke
vitt vin och fortsätt röra om, det får inte bli bränt i botten på kastrullen. När vi skulle äta beställde vi en pizza och en risotto och så delade vi på båda rätterna
I kombination med lite röttvin och härlig parmesan tar smakerna sig till nästa nivå. När du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du fräscha recept på mat och fina vintips Dessutom kan du få exklusiva rabattkoder och erbjudanden
Risotton, som fått sin färg av bläckfisken (negro) lät jag sjuda i rödvin (rosso). Även den sprungen ur Toscansk jord och under veckor lagrad i det nya vinstället
Tillsätt vinet och låt det koka in. Men efter lite funderande så kom vi fram till att göra en risotto. Kärna ur paprikan och skär i småbitar och lägg ner i risotton