Vad är mat utan sås liksom. När man längtar efter kött och potatis… Ni vet känslan och suget. Såsen är ju huvudrollsinnehavaren på tallriken och något som jag alltid ger extra energi och kärlek när jag tillagar
Till slut enades vi om två olika namn (nej vi kunde inte enas om ett) potatisrulle och röstirulle, och det sista är väl egentligen det som stämmer mest in på vad det är
ex i form av klyftor, hasselbackspotatis eller varför inte en rösti. Kanske är du på jakt efter något lite extra gott till helgens middagar och tänk att då kommer vi här, som gubben och gumman ur köket med ett supersmarrigt tips på fläskfilé
Vad tusan gör man. Ett tips är att varmhåll röstin i ugnen tills du har stekt klart alla. Tillsätt resten av ingredienserna och rör till en jämn, slät smet
Rösti smaksatt med västerbottensost och persilja, serveras vid bordet tillsammans med en härlig Tomahawksteak, och några goda såser, till detta dricker vi en fyllig Ripasso
Så sitter man där med en bit rökt renstek och undrar vad i hela friden man ska laga till. Men så slår det mig att jag har några sötpotatisar i kylen och jag menar, vad är inte gott till sötpotatis
Vad azorierna själva gör med dem har jag ingen aning. Är man sugen på nya varianter av röstimanar ju det stora utbudet av fina rotfrukter så här års till att experimentera friskt