Ta ett ägg i taget och rör samman till en smet. Blanda ihop alla ingredienser till kakbottnen. Ta ut kakan och låt den svalna innan du skär upp i bitar
Tillsätt mjöl, bakpulver och vaniljsocker och rörihop allt till en smidig deg. Placera en Noblesseplatta på varje kaka så fort plåten tagits ut ur ugnen
Rörihop rumsvarmt smör och socker, arbeta in sirapen. När de svalnat var de sega och knapriga och fortfarande så goda, de är ju dessutom omöjliga att misslyckas med så baka dem om ni vill njuta av en god kaka
Blanda de torra ingredienserna i en skål och sikta i smörblandningen och rör om till en jämn smet. Kakorna ser ut som vackra drömmar när man öppnar ugnen och ska ta ut dem sen sjunker de ihop och blir platta när de varit ute ur ugnen en stund
Rör ner smält smör och mjölk i äggsmeten. Blanda ihop vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker. Den här kakan är så god - Baka i långpanna och toppa med glasyr och strössel
En lättgjord kaka som man rörihop för hand. Om man har en stekpanna av gjutjärn så baka kakan i den. Den får en härlig seghet och en god smak av bittermandeloljan
Rör till en jämn smet. · Vispa ihop mjöl och kakao i en bunke. · Vispa ihop äggulor, socker, vaniljsocker och rivet apelsinskal några minuter för hand tills blandningen ljusnar i färgen
Rör samman mandelmassa, limeskal och socker, tillsätt äggen lite i taget, till en homogen massa. När det är dags att lägga ihop tårtan vispas moussen till en fast crème