Putsa fläskfilén från hinnor och synligt fett. 1 st fläskfilé, ca 500g. 200 g champinjoner, delade i kvartar. 75 g röktsidfläsk, i små tärningar. Stek fläskfiléskivorna i 2 minuter på varje sida i het panna i en blandning av rapsolja och smör. 1 st fläskfilé, ca 500g. 200 g champinjoner, delade i kvartar. 75 g röktsidfläsk, i små tärningar
Ansa och skär champinjonerna i bitar. Skär fläsket i tärningar. Häll upp soppan i varma tallrikar, toppa med fläsktärningarna och servera med ett gott bröd, gärna penslat med olivolja och toppat med flingsalt
Den här veckan blir det rotfruktsplättar med stekt svamp, röktsidfläsk & äpple. Skär svampen i grova bitar, skär löken i grova strimlor & fläsket i stora tärningar
Finhacka fläsket/baconet. Skiva champinjonerna. 150 g röktsidfläsk (vi tog bacon). 200 g champinjoner. Fräs baconet i en klick smör, tillsätt champinjonern, lök och vitlök och låt fräsa med ca 5 minuter. bacon, champinjoner, kycklinglever, nötfärs, paté 150 g röktsidfläsk (vi tog bacon). 200 g champinjoner
Bryn under tiden fläsket, morötterna, löken och champinjonerna. I förra veckans annonsblad hos Hemköp hittade jag ett lockande recept på Högrevsgryta med röktsidfläsk morötter och Bourbon (whiskey) som jag lagade till och serverade till kvällens middag
Finhacha fläsket, champinjonerna och löken. Om du ska äta något med kött inom den närmsta tiden så kan jag verkligen rekomendera den här lasagnen som både fylls med nötfärs och finhackat röktsidfläsk
Skär fläsket i små bitar och stek det knaprigt. Potatis med smakrik fyllning6 stora potatisar350 g champinjoner3 vitlöksklyftor8 tunna skivor röktfläsk eller bacon100 g smör1 dl grädde1 knippe gräslöknågra nävar riven ostsalt och peppar1. 350 g champinjoner. 8 tunna skivor röktfläsk eller bacon
• Skär fläsket i grova skivor. champinjonerna i mindre bitar. i fläsket och låt det smälta. champinjonerna, skär dem i fyra delar om de är stora, och lägg sedan
Strimla fläsket. 100 gram röktsidfläsk. 200 gram färska champinjoner. Stek fläsk, lök, vitlök och svamp och lägg det sedan i grytan och låt allt koka i ytterligare 10 minuter. 100 gram röktsidfläsk. 200 gram färska champinjoner
Fräs fläsk, lök och vitlök i olivolja några minuter i en stekgryta. 1100 gram röktfläsk. 15 dl champinjoner eller valfri matsvamp. 14 schalottenlökar eller 8 steklökarTärna fläsk