600 g torskfilé i tärningar, ca 5 cm stora Saften av ½ citron Salt Svartpeppar 3 gula lökar 7 cm färsk ingefära 2 msk majsolja 2 msk mörk soja 1 msk risvinsvinäger eller äppelcidervinäger 1 dl grönsaksbuljong 1 hackad liten röd chili
Servera med färsk, kokt pasta och lite rucolasallad. 1 pkt rökt- eller gravad lax. 1 paket färsk pasta. Hetta upp lite smör eller margarin i en liten kastrull
Koka pastan under tiden. När pastan är klar, häll av och slå ner pastan i gräddblandningen. 0,5 fiskbuljongtärning. 100 g rökt lax i skivor. 0,5 fiskbuljongtärning rivet skal från 1 citron lite citronsaft. 100 g rökt lax i skivor
Rökt makrill med rödbetor och pepparrot. Vi äter för lite fisk. Egentligen har jag inget att skylla på för barnen äter all fisk som jag ställer fram på bordet
Häll omedelbart över nykokt pasta,toppa med rom och mal över svartpeppar. 1,5 st fiskbuljongtärning. 100 gram rökt lax. Serveras vid 8-10°C till vegetariska rätter eller till rätter av fisk eller skaldjur. 1,5 st fiskbuljongtärning. 100 gram rökt lax
Jag följde inte riktigt receptet slaviskt, jag blandade ner en påse rucola i den nykokta pastan och så använde jag mig av västerbottensost istället för Prästosten
Passar till fisk- och skaldjursrätter samt asiatiska smaker. Kallrökt lax ger mycket och god smak. Laxpastan jag frestade med i förra inlägget, här kommer den