1 msk barbequesås, rökig. 1 msk barbequesås, rökig. Fantastiskt goda burgare som passar perfekt nu när grillsäsongen är här och dags att plocka fram grillen och slänga på några goda burgare till middagen
Kvällens middag igår bestod av pulled pork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd. Vi valde att använda vår favorit-barbequesås och det blev väldigt gott
Blanda vatten, oxfond & barbequesås & häll över köttet. 3 dl barbequesås med rökig smak. Sambon gjorde pulled pork till oss härom helgen & jag kan lova att det var galet gott
Gör barbequesåsen (klicka på länken). 1 msk barbequesås, rökig. 1 msk barbequesås. Var förra helgen och besökte restaurang och beställde in en en förrätt med pommes strips med bacondip
Det luktar ganska rökigt när man gör den här rätten, men det luktar väldigt gott. Barbequesås. Jag köpte en Kindle-bok, en bok man laddar ner till en app i mobilen, som bara handlar om Crock-Pot-recept, ”Paleo Slow Cooking” av Robb Wolfs svägerska Chrissy Gower, och nu när jag springer till jobbet ibland, och kommer hem sent andra dagar, så här Crock-potten räddaren i nöden
Nyrostade kokosflingor blir knapriga inslag och barbequesåsen ger maten en rökig och mustig smak. ett par msk Kung Markattas barbequesås, eller hemmagjord
Barbequesås. Häll på barbequesås, chilisås och cola. Blanda köttet med skyn och smaka av med salt, peppar och om det behövs mer av till exempel chilisås eller barbequesås