Vi rökte skaldjur på grillen, vi har ju testat att röka räkor tidigare men aldrig rökt musslor. Man kan såklart använda sig av riktigagrillformar men jag brukar göra egna i form av vanligtfoliepapper
Arbetar som demonstratör för Weber samt grilla så fort tillfälle ges. Vinn produkter från Lagrito´s grymma sortimentEspressorubbadryggbiff Reverse SearedPlankgrilladoxfilé med rökt potatismosRöktchili (Chipotle)Padrones Rakt i GlödenStenad Burgare
Arbetar som demonstratör för Weber samt grilla så fort tillfälle ges. Till hjälp har vi ett smokerack från BBQHouse som är ett tillbehörtillWebers Smokey Mountain för att enkelt kunna hänga kött och fiski smokern
Arbetar som demonstratör för Weber samt grilla så fort tillfälle ges. Rökta Whisky och HabaneroköttbullarBourbongrilladJulskinkaLönnröktJulskinkaJulmustcanChickenJulrevben BBQ-styleGlögglazade spareribsMojito & ChilisillMackmyrafläsk med knaprig svål
Arbetar som demonstratör för Weber samt grilla så fort tillfälle ges. BoltisHelgrillade Njurtapp. Här rimmarvifläsksidaniHelsingborgs lager och kryddor innan den röks på låg temperatur tillperfektion
Röka och kallröka det finnsinget stop. och apropå grill, det finns bara en sort för migWeber. Ingetskriker sommar lika mycket som att få stå ute och grilla, njuta av solen en kall öl & en riktigt god grillad burgare
Arbetar som demonstratör för Weber samt grilla så fort tillfälle ges. Rökta Whisky och HabaneroköttbullarSideribs med GlögglazeMojito & ChilisillRökt rödkål med sidfläskAsiatisk LammstekShake & Plank Grolsch ChickenSmoking Aces Lemonade Recept från GrillmästarnaPork Shots
Dags för lång grillat på Webernigen, sk "low and slow". Går givetvis att göra snabbare om man håller högre värme igrillen men köttet blir så mycket godare och saftigare om man kör lite längre tid på lägre värme
Arbetar som demonstratör för Weber samt grilla så fort tillfälle ges. Här får fläsket rimmai öl i ca ett dygn, sedan röks det lätt för att sedan grillasknaprig och penslas med en habanero och lönnsirapsglaze
IWebern kör jag snake metoden. Ej att förglömma mina två grillar. Då var det dags igen för en intervju, denna gången är det Mr Ghee eller rättare sagt Janne Villman som svarar på mina frågor
Det har mest varitmanligaintervjuoffer men denna gången har vi en kvinna som skall grillas. Det är nämligen dags för MiaWallin att svara på en del frågor