Rödvinsmarinad nötkött recept

Pikant rödvinsmarinad

Pikant rödvinsmarinad

Blanda samman vin, sirap, balsamvinäger, rödlök, salt, peppar och olja. Marinera köttet i 1-2 timmar före stekning/grillning
Rödvinsmarinad

Rödvinsmarinad

God marinad till nötkött, tex entrec■te, rostbiff och T-bensstek. Blanda marinaden i en påse. Lägg ner köttet och vänd påsen då och då

Rödvinsmarinad passar till nötkött

 Rödvinsmarinad passa till nötkött. 1 dl rött vin2 dl vatten½ dl vinäger10 krossade vitpepparkorn½ dl stek & grillolja1 tsk timjan1 finhackad gul lök

Rödvinsmarinad

Passar till nötkött som biff, entréôte, rostbiff, oxfilé. Nötkött marineras 2-3 timmar i rumstemperatur eller ca 1 dygn i kylskåp