250g eller minst 1 kg lammstek1 paket (ca 180g) blandade salladsblad3 msk hackad myntaFÖR DRESSING2 msk fisksås (nam pla)1 matsked rödvinbär gelé2 msk risvinäger1 tsk sojasås1 röd chili, urkärnad och finhackad, eller 1 / 4 tsk krossad chilipeppar1 vårlök/salladslök, fint skivadJag använde ju lammstek och jag gjorde såhär
Reducera ner skyn något i en kastrull och blanda i grädde, messmör eller lite svartvinbärs eller rödvinbärs gele och soja, smaka av med salt och peppar
Klicka på rödvinbärs Gele och servera varm till en kopp Te. Recept. Gäst. tis, 2013-09-03 10. 12. 15min. (0). 1. Pensla Franskan med olivolja och Rosta brödet i ugnen i ca 5 minuter i 200 grader varm ugn