Rödkålssallad med dill och kummin. Då Tylösand tyvärr ligger lite väl långt bort hade jag ursprungligen inte planerat att vara där med Jävligt Gott, men sen fick jag en fråga gänget bakom det nya finska superproteinet Pulled Oats om jag var sugen på att göra en rätt på deras produkt till en av luncherna under eventet
Jag fortsätter med kåltemat, och bjuder er idag på en rödkålssallad med en liten twist. Rödkål, precis som all annan kål egentligen, tycker jag ska masseras i olivolja innan den blandas med resterande ingredienser (om den ska ätas rå), då blir den extra god och smakfull - och lättare att tugga
Dessutom hade vi en god liten laxrätt, några andra sillsorter, rödkålssallad, min goda Jansson med rotselleri, ägghalvor med majonnäs och löjrom, syrad rödkål, brysselkål och fröknäcke
Ett mycket smakrikt, KRAV-märkt vin från Spanien, som passade väldigt bra till patén. Jag gräddade bara den ena patén nu, den andra frös jag in rå för att ta fram och grädda lagom till jul