Jag provade hans recept pårödbetsbiffar och stuvade morötter och blev riktigt nöjd. Medan biffarna steks kan du smälta smöret i en kastrull på medelhög värme
Rödbetsbiffar. Koka couscous enl anvisning på paketet. Dela rödbetorna i mindre bitar. 1 burk kikärter, 3 kokta rödbetor (finns att köpa färdigkokta om man inte vill koka själv, obs, inte inlagda i burk),1 ägg, 4 msk maizena, 1 tsk spiskummin, 4 krm salt. 3 kokta rödbetor
Stek biffarna på medelhög värme i en stekpanna och vänd dem försiktigt när de fått fin färg. Skala och riv löken med ett rivjärn tillsammans med rödbetorna och potatisen
Blanda färs, rödbetor, gul lök, ägg, salt och peppar. Stek biffarna i omgångar i smör i en stekpanna 2-3 min per sida på medelstark värme. 2 dl finhackde inlagdarödbetor
I affären var nämligen rödbetorna slut, men eftersom det inte fanns någon tid till att komma på något annat smarrigt, fick det bli inlagdarödbetorpå burk