500 g rödbetor. 125 g mozzarella. Skala och skär rödbetorna i 1 cm stora tärningar och lägg i en ugnsform. Riv sönder 125 g mozzarella och fördela över rödbetorna. 500 g rödbetor. 125 g mozzarella
Lägg kycklingbitarna på salladen, toppa med bacon och smulad mozzarella. Ingredienser1 kg färska rödbetor. 200 g mozzarellaGör så här1. 1 kg färska rödbetor. 200 g mozzarella
Chèvren går också bra att byta ut mot mozzarella eller fetaost, mums det med. Jag ändrade om lite, men själva grunden är den samma, kyckling, rödbetor, kycklingbacon och chèvre, så galet gott och perfekt en ljummen sommarkväll
Jag använde gulbetor idag men både rödbetor och polkaberor är också mycket gott till. Mer gott med zucchini är dessa goda Zucchinirullar med mozzarella och betsås
ett litet paket mozzarella. Koka rödbetorna, skala under rinnande kallt vatten. Blanda ihop dressingen, olja, vinäger, honung, dijonsenap, salt och peppar och häll sedan över rödbetorna, blanda runt
Över rödbetorna & chevren så ringlade jag över agave innan jag körde in plåten i ugnen. Kevin han äter nästan alltid med banan & curry på och det hade han även igår, med mozzarellan så såg den riktigt smarrig ut
Vegetariskt är gott, här en hembakad pizza med rödbetor, mozzarella, karamelliserad lök och ruccola. Stryk på ett tunt lager med créme fraiche, toppa med rödbetorna, löken och mozzarella