Getosten skivas tunt och läggs ovanpå, ringla över honung efter tycke och smak. 4 rödbetor. 1200 g getost. 1flytande honung. 14 rödbetor 200 g getost flytande honung pinjenötter salt ruccolaSkala och koka rödbetorna i ca 20 min
Låt rinna av på hushållspapper) och avsluta med en hög rucola, och så klart lite honung. Ta ut pizzorna och smula över getost, täck med rostade rödbetor ( Skär tunna skivor av färdigkokta rödbetor, rosta på 150-200 C med lite olivolja och flingsalt
Rödbetorna är många och därför blir det mycket mat med just rödbetor i. Dock bytte jag ut fetaosten mot getfärskost eftersom vi har en liten mysig getostgård alldeles i närheten och deras färskost är underbar
Smula över getost och ringla över lite honung. Och när vännerna skulle komma över på middag i fredags var det just rödbetor de fick till förrätt, piffade med chèvre, timjan, honung, pinjenötter och olivolja