Blanda ner all Pesto från burken. Fördela rotsellerin och purjolöken jämnt över det hela och häll på jämnt också, 3 dl rödalinser, samt 6 dl vatten. 156 g pesto genovese classico. 3 dl rödalinser
Lite som en variant på pesto. Mosa linserna med gaffel. 2½ dl rödalinser. Skölj linserna och lägg dem i en kastrull med 5 dl kallt vatten. Koka upp, sänk värmen och sjud sakta i 15 minuter tills linserna är mjuka. 2½ dl rödalinser
Häll sedan av linserna i ett durkslag och låt dem rinna av. När tomaten förlorat spänsten och blivit mosig är det dags att hälla i grädden, peston, kokossockret och buljongen
Häll linserna i ett durkslag eller i en trådsil. I originalreceptet serveras biffarna som burgare i bröd, men vi käkade biffarna till en krämig potatisgratäng smaksatt med pesto
Röda linsbollar. Mixa sedan linser och bönor i en matbredare och lägg över i en bunke. Som sås till botten blandade jag ihop lite creme fraiche och pesto
Från början var den inte vegetarisk, men efter att Kajsa gjort ett par försök hemma efter att ha ätit den här, och tipsat om linser i tomatsåsen, så testade vi och här är alltså receptet jag följt
Om jag ber honom rulla ut röda mattan tycker han nog att jag tar det hela på för stort allvar. Testade denna gång att göra bullar innehållande bland annat linser och kryddade med röd pesto