Ansa och klyfta rödbetorna. Servera quinoan med alla tillbehör och toppa med spenat. Smula fetaosten. Stek rödbetorna i smör i stekpannan några minuter
Blanda grönkål, lök, quinoa, broccoli, sötpotatis, fetaost, och de rostade hasselnötterna. När quinoan är klar, dela broccolin i små buketter/ mindre bitar som du kan lägga ner tillsammans med quinoan så mjuknar den något av ångan
½ skivad röd lök. Häll upp i djupa tallrikar och toppa med quinoa, mynta, persilja och smulad fetaost. Koka under tiden quinoan enligt anvisningen på förpackningen
Smula i fetaosten och blanda runt. Koka quinoan enligt anvisningar på förpackningen. 2 dl quinoa – jag tar helst rödquinoa för fin fyllig smak och vacker färg. 1 röd chili. 1 paket fetaost av god kvalitet, dvs gjord på får- och/eller getmjölk. 2 dl quinoa. 1 röd chili. 1 paket fetaost av god kvalitet
Fördela fetaosten, mangobitarna och den stekta paprikan över quinoablandningen. Häll i quinoan i en kastrull och täck med mycket kokande vatten, som när man kokar pasta
Röda och gula paprikor är mycket sötare i smaken än den gröna sorten. De färdiggräddade paprikorna serveras på egen hand eller tillsammans med ris, couscous, quinoa eller bulgur