Servera med lingonsylt och gärna råkostsallad på riven kålrot, morot och apelsin. 1. Strimla baconet direkt ner i en stor ugnssäker form eller liten långpanna
Gott att servera med kokt potatis och gärna en råkostsallad. 4 portionerCa 1 1/4 älgkött med beneller ca 700 g benfritt älgkött2 msk smör eller margarin4 morötter1 bit kålrot, ca 300 g2 palsternackor1 skiva rotselleri, ca 40 g2 äpplen2 lagerblad8 - 10 hela nejlikor8 - 10 hela kryddpepparkorn2 tsk salt3 dl vattenTill 8 portioner. 1 bit kålrot, ca 300 g2 palsternackor
Råkostsalladen består av strimlad vitkål, morot och kålrot. En frisk och fräsch råkostsallad till det som är smaksatt med färsk ingefära, honung och dill
Servera med lingonsylt och gärna råkostsallad på riven kålrot, morot och apelsin. 4 portioner. 1. Strimla baconet direkt ner i en stor ugnssäker form eller liten långpanna
Skala och grovriv kålrot och rättika. Blanda ner kålrot, rättika och persilja. 200 g kålrot. Blanda ingefära, spiskummin, limejuice och soja, smaka av med salt och peppar
Skala kålroten med kniv och riv innanmätet grovt. 300 g kålrot. Skala och riv även ingefära och vitlök, blanda med salt, peppar, spiskummin och citron- eller limesaft
Servera biffarna med stekt lök, ugnsstekta potatishalvor, lingonsylt och råkostsallad. 1. Blanda havregryn, potatismjöl, kalvfond och vatten i en bunke