Het räkcocktail. Min man inspirerades av ett recept ur Jamie's America, och gjorde en tolkning som passade otroligt bra att stoppa i ett tortillabröd och öra till en wrap, efter att brödet först fodrats med ett stort blad romansallat
Föll oss ganska bra i smaken, ganska lätt och friskt så till musslorna ochräkcocktailen gjorde det sej väldigt bra, men till tonfisken blev det för tamt
När det är dags att servera så bottna glasen med lite sallad, blanda sen ned lite av salladen i räkblandningen, lägg upp i glasen och stick ned lite sallad så att det ser luftigt och snyggt ut, avslutamed en klyfta limeoch några korianderblad
Wokad biff medsmakavchililimekorianderoch kokos. Gärna med en aioli som är så majonnässtinn och obesudlad, att den likt en försäkrad kändisrumpa vibrerar när man slår näven i bordet
Jag bestämde mig till slut för att göra räkcocktail, kruxet var ju att jag och en av de andra deltagarna är inte så förtjust i räkor, men då ersatte jag räkor med prosciutto i våra förrätter