Riv serranoskinkan till strimlor och fördela ut över. Lägg ut serranoskinkan på ett bakplåtspapper och ställ in plåten i 150°C i 10-15 minuter så skinkan torkar. 90g serranoskinka. 200g kallrökt lax
Bred på fransk senap efter smak lägg på den röktaskinkan. 100 g röktskinka. Sätt ugnen på 200 grader. Ta fram en skärbräda lägg på ett bakplåtspapper peppra och salta på papperet
Jag tog också upp ett litet paket röktskinka från frysen, och i kylen hade jag brysselkål som behövde lite sällskap, liksom osten vi köpte under skördefesten ”Ölands-osten med smak av calvados” helt otroligt god, men nu börjar den gå på sista versen som påläggsost
En fylld, benfri kotlettrad med röktskinka, vitlök, persilja och soltorkade tomater. Lägg skivor av röktskinka på köttet och bred ut röran och rulla ihop
4 smör eller margarin att smörja formen med 2 ägg 4 dl mjölk 1 dl vatten 1 tsk salt 1 1/2 dl vetemjöl 750 g potatis 360 g strimlad, röktskinka Till servering lingonsylt Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Men sen kan man minska på pointsen beroende på vilken ost och skinka man använder. Skölj och skiva purjolöken, strimla skinkan och fräs purjolök och skinka i en torr stekpanna
Pasta Carbonara med en liten twist - röktskinka OCH bacon ihop. Stek skinkan i samma panna. Blanda majsstärkelse med gräddmjölk, rör ner den och baconet i skinkan