Klar rödvinbärssylt 1 l röda vinbär. Jag gillar verkligen vinbärssylt, men kan ibland tycka att man får lite för mycket kärnor på köpet när man gör den
Ofta när jag gör en tårta tänker jag vilket tillfälle ska den serveras till, vilka ska äta den och vad vill jag att den ska säga och så försöker jag anpassa utseendet och innehållet efter det så har gjort vaniljbottnar, chokladbottnar, chokladmoussefyllning, med björnbärssylt, rödvinbärssylt, flädermousse
Servera gröten med mjölk och rödvinbärssylt. Rödvinbärssylt och mjölk till servering. Blanda havregryn, blåbär, salt och vatten i en kastrull och låt koka upp
Jag har tidigare använt lite av alla röda vinbär vi har i trädgårdslandet till att baka en syrlig vinbärskaka och en sockerkaka med vinbärssirap och nu har jag även kokat rödvinbärssylt
Rör sönder bären i matberedare eller med elvisp. Blanda sockret och fryspulvret. Rör ner sockerblandningen och låt maskinen arbeta bärmassan kraftigt tills den skummar lätt och sockret har löst sig