Av sommarens sista rödvinbär och köpehallon kokade jag ihop en smaskig saft. Du behöverBär (jag gjorde på 1 kg varav 1/4 rödvinbär och 3/4 hallon)4 dl vatten per kg bär3-5 dl socker per liter avrunnen saft1 tsk natrium bensonat per liter färdig saftMosa bären i en gryta. Bär (jag gjorde på 1 kg varav 1/4 rödvinbär och 3/4 hallon)
3-4 dl rödvinbär eller andra bär som man gillar. Botten. Smält smöret. Vispa äggulorna och sockret poröst. Blanda de torra ingredienserna och häll ner det i äggblandningen
Själv funderar jag på om det ska bli en hallontårta på söndag, eller kanske rödvinbär. Det här med tårtor och LCHF är inte det lättaste, finns mycket lite inspiration i allmänt och noll inspiration kring tårtor jag vill göra
När kakan har svalnat delas den i tre bottnar och sedan skärs formen av "Kitty" Bred ut rödvinbär på första lagret och hälften vaniljkräm i mitten, gör gärna höga fylling i mitten
Servera med gelé av rödvinbär, svartvinbär, rönn och äppelmynta. Lägg ut bottnarna på ugnssäkert fat. Stek filén lätt och lägg skivorna ovanpå bottnarna
Koka upp grädde, hallonpuré och rödvinbärs saft i en kastrull. 5 cl rödvinbärssaft. Blanda dagen innan ihop karamellfärgen med kakaosmöret och värm upp till 40 grader
2,5 dl rödvinbär. 2,5 dl rödvinbär. Somrig bärpaj med krispigt smulpajstäcke. Det här receptet har jag lagt upp till er en gång tidigare, men det är så himlarns gott att det tåls att dela med sig av flera gånger om
rödvinbär, blåbär, lingon, krusbär, jordgubbar, hallon). Hejsan bloggen. Tog en två veckors paus från bloggen, för att jag kände blogg motivationen dala
Rödvinbär. Garnera sedan med exempelvis jordgubbar, rödvinbär och citronmeliss. Är så glad att vi iaf har en i familjen som fyller år under jordgubbssäsongen