Stekt rödmulle med sparris, olivravioli, grillad bläckfisk och rödbetssaft Spara Skriv ut Portioner. Dröm iväg till Sydfrankrikes olivlundar och värmande vårsol med det här delikata receptet ur Hallen #10, 2016
Blanda med en träslev, häll i rödbetssaften och kanske lite vatten. 2 msk rödbetssaft. Cupcakes. Sätt på ugnen på 175 grader varmluftsugn, eller 195-200 grader i vanlig ugn
Vi bjöds på goda tilltugg, fröknäcke med en chèvreröra och tapenade smakade väldigt gott ihop med mitt val av dryck, ett glas rödbetssaft med bubbelvatten, hallon och blåbär
½ dl rödbetssaft. Smeten. Häll 1 och 2/3 paket quornbitar i en bunke och blanda ner ingredienserna. Arbeta med en stavmixer eller mixer till en någorlunda jämn massa och blanda ner de hela quornbitarna
½ dl rödbetssaft. Smeten. Häll 1 och 2/3 paket quornbitar i en bunke och blanda ner ingredienserna. Arbeta med en stavmixer eller mixer till en någorlunda jämn massa och blanda ner de hela quornbitarna
Till marsipanroserna använde jag några droppar rödbetssaft från en färskriven rödbeta. Allt detta körde jag i en matberedare tillsammans med spenat alternativt rödbetssaft