Tyvärr kunde jag ju inte smaka (det fanns massor med annat jag kunde äta, så det var inte ett dugg synd om mig) men jag blev så sugen att jag var tvungen att göra en egen, glutenfri variant med quinoa som bas
Nej stop på belägg tänker du kanske nu, quinoa har man väl inte i Tabbouleh heller. För inte fanns det någon bulgor i skafferiet och inte fanns det gurka i kylen, däremot fanns det vit quinoa och blekselleri och dom båda kändes som passande stand-in
TabboulehDenna klassiska sallad från Libanon är gjord på bland annat quinoa och persilja och kan ätas som den är eller som tillbehör till någon annan rätt
TabboulehDenna klassiska sallad från Libanon är gjord på bland annat quinoa och persilja och kan ätas som den är eller som tillbehör till någon annan rätt
Blanda kokt quinoa, lök, pistaschmandel, örter, citronsaft och olja. Koka quinoan i buljongen under lock i buljongen enligt anvisningarna på förpackningen, ca 15 minuter. 4 dl quinoa
Blanda kokt quinoa, lök, pistaschmandel, örter, citronsaft och olja. Koka quinoan i buljongen under lock i buljongen enligt anvisningarna på förpackningen, ca 15 minuter
Låt quinoan svalna något. Blanda med quinoan i en stor skål. 2 dl röd quinoa. Koka quinoan efter anvisning på förpackningen, 2 dl okokt quinoa brukar vara lagom till 4 portioner. 2885 2 dl röd quinoa
Tyvärr blev jag sjuk och fick stanna hemma men tanken var att servera rätten tillsammans med andra libanesiska smårätter som piroger, stek halloumi, babaganoush, lemony-lime hummus, tabbouleh och toppat med en stor klick tjock yoghurt