Man kan variera fyllningen i all oändlighet men huvudsaken är att man använder ost. För några veckor sedan gjorde jag quesadillas till middag, så himla gott och lättsamt
Jag använder ett fat och vänder med för att inte fyllningen ska trilla ut vid vändningen. Idag bjuder jag på ett gammalt tips, perfekt när man får tortillabröd över efter tacokvällen
Och så brukar det behövas något ‘klister’ så att fyllningen stannar i bröden. För mig är quesadillas en av de bästa rätterna att använda upp lite av varje som skräpar i kylen
Quesadillas är kul att göra för det är bara ens fantasi som begränsar en vad det gäller fyllning. Lägg på en tortillas utan fyllning och tryck till lätt
Lägg på plåten och fortsätt med samma procedur tills du har använt upp alla bröd och fyllning. 1saltQuesadillasVärm ugnen till 225 grader, över och undervärme
Den är ganska kompakt men det är bra så att fyllningen stannar mellan bröden då du steker dem. Denna mexikanska stekta tortilla ska jag ge er ett supergott vegetariskt recept på här