Putsalammracksen fria från senor och fett. Lammracks. Lamm är bland det godaste man kan tillaga på grillen och väljer du en detalj som lammracks får du en smakupplevelse utöver det vanliga
Putsa lammet och krydda rikligt med salt och peppar runt om. Lammracks. Skär upp lammracksen och lägg dem ovan på lammet, ringla över rödvinssåsen och avsluta med att dekorera med en timjankvist
Putsa bort hinnor och senor från köttet. Lammracks. lammracks, ca 1 kg. Börja med det gröna täcket. Lägg alla ingredienser i matberedaren och mixa tills det blivit en grön smet
Putsa racksen och klappa sedan in marinaden och låt stå några timmar. 4 vitlöksklyftor. 2 msk färska eller 1 msk torkade örter -persilja, timjan, basilika t
Putsa racksen och klappa sedan in marinaden och låt stå några timmar. 4 vitlöksklyftor. 2 msk färska eller 1 msk torkade örter -persilja, timjan, basilika t