Skala butternut squashen. Det smakade som butternut squash soppa utan muskot. En butternut squash väger i princip aldrig 750 gram har jag upptäckt men jag tar alltid hela ändå och häller på mer eller mindre vatten. Jag brukar ta en liter vatten och två buljongtärningar på 750-1000 g butternut
1 pumpa, muscat eller butternut, ugnsrostad eller skala, urkärnad och skuren i mindre bitar. 4 port 1 pumpa, muscat eller butternut, ugnsrostad eller skala, urkärnad och skuren i mindre bitar
Mitt bidrag blev en riktigt god pumpasoppa med hetta. Pumpasoppa. Pumpasoppa. ca 600 g pumpa, tärnad (jag använde butternut pumpa). ca 600 g pumpa, tärnad (jag använde butternut pumpa)
4 2 schalottenlökar 1 vitlöksklyfta 500 g skalad, urkärnad pumpa (gärna butternut) 2 msk smör eller margarin 5 dl grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 1/2 dl matlagningsgrädde salt och peppar 1 citron Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Jag valde butternutpumpa eller butternut squash som den också heter. Gjorde en SÅ god pumpasoppa igår. Gratinerad butternutpumpa med rödbeta, päron och getost
½ st Butternut pumpa. ½ st Butternut pumpa. Här kommer receptet på min förrätt från Halloween-middagen. Jag hade inte provat receptet innan så det blev en överraskning även för oss att äta den
Butternut squash med morot, koriander och jordnötssmör. Men vilket som, pumpasoppa var det. Skala butternut squashen, kärna ur den och skär sedan upp den i små bitar