Lycka är att kunna torka och rosta sina egna pumpakärnor. Blanda kokosolja, salt och pumpakärnor. Lycka är att kunna torka och rosta sina egna pumpakärnor
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Skölj av pumpakärnorna och lägg i en ugnssäker form. Skölj pumpakärnorna med vatten och rensa bort allt pumpakött Lägg kärnorna i en skål, tillsätt rikligt med ljummet vatten, 1 msk äppelcidervinäger och 1 tsk salt
Rostade pumpakärnor400gpumpakärnorlite saltlite olivoljaVärm oljan i panna, lägg i fröna och rosta försiktigt, blanda i saltet och smaka av. 400g pumpakärnor
Jag köper gärna pumpakärnor och äter som snacks och nu var det lite roligt att kunna göra egna. Lägg pumpakärnorna på bakplåtspappret, spraya över lite olja och salta dem
Denna härliga rödkålssallad med apelsin, fikon och saltrostade pumpakärnor passar t. Börja med att rosta pumpakärnorna i torr stekpanna på medelvärme tills de fått fin färg, tillsätt en nypa flingsalt
Rosta pumpakärnorna i en torr stekpanna tills de fått en gyllene yta. Skiva frukt, lök, avokado och lägg upp alltsammans i en skål, klicka över hummus och strö över pumpakärnorna - mums