Jag är väldigt sällan sjuk och mycket tror jag beror på att jag tränar regelbundet och att jag äter bra mat med mycket näring som gör att kroppen klarar av att stå emot förkylningar och liknande
) Toppade med lönnsirap och pecanötter, MUMS. ) Jag gjorde nästan likadant som när jag gjorde Paleo Våfflor fast jag bytte ut banan till pumpapuré och tillsatte kanel
Efter att ha ätit ost,ost och ost samt en massa salami, pasta, förbaskat fina efterrätter och ett gäng mackor med kokt komage (jo det är sant och det är så jäkla gott
Idag har vi bakat med äpplen från vårt vinterträd, det blir lite fallfrukt efter gallring som är riktigt syrliga nu och inte alls goda att äta som dom är men i en kaka är dom helt perfekta
Krydda lite lätt med spiskummin, kanel, salt, peppar, olivolja och en skätt äppelcidervinäger. Butternut pumpa brukar vi använda till mycket, den här gången slängde vi helt enkelt in den som den är (eller vi delade den på mitten först), när den mjuknat till sig lite fyllde vi den med gröna linser och en grön mix av bland annat grönkål, vitlök, hasselnötter och örter
Kanelen ihop medpumpan är riktigt god. Till butternut pumpan. Blanda med olivolja och kanel i en bunke. Men jag älskar de små godingarna och äter dem med glädje så ofta jag kan
Det är lätt att göra och du svänger ihop den på ett kick och låter den frysa till över natten till en smaksensation av kanel, kardemumma och banan tillsammans medpumpan
Vispa ägg och socker fluffigt, sikta i alla torra ingredienser och blanda försiktigt med äggvispet, tillsätt sedan pumpa/fett/mjölkblandningen, apelsinsaft och skal
Skala och grovtärna pumpa och sötpotatis, och skala och grovhacka lök och vitlök. Häll på vatten (börja med den mindre mängden) och buljongtärningar, och lägg i kanelstängerna