Jag har ju även valt att göra peston med pumpafrön, för att hålla ihop det lite mer. Vill du ha lite hårdare konsistens kan du ta lite mer frön eller nötter istället
Kladdkaka med frön, flingsalt och chokladsås. Det går även bra att strö frön och flingsalt direkt på smeten innan gräddning men jag rekommenderar att saltrosta dem först
Skala pumpan och ta bort kärnorna. Jag serverade med rostad pumpa i ugnen. Blanda följande ingredienser i Crook Pot (slow Cooker), Fisk såsen, honung, schalottenlöken, cayennepeppar, krossad koriander frön, limebladen, den rivna ingefäran, tamarin, och kokosvattnet
Den sista bilden är ett Raw Food kex (eller pita-bröd som de kallar det på förpackningen) och det var grymt gott att äta med lite solrosfrö-smör som jag hittat på Konsum
Pumpafalafel, powegröt och nyponlatte. Men det känns bra att våra jobb kan bidra med inspiration om hur ett annat liv skulle kunna se ut, och så frön i människors medvetande så att de gör små förändringar i vardagen som är bra för både dem själva och deras omvärld, säger Elenore Bendel Zahn
Om ni följer mig på instagram så vet ni att jag är barnsligt förtjust i granola och favoriten just nu är en knaprig, kryddig och löjligt god sådan med pumpapuré och nötter
pumpakärnor. Kryddiga pumpamuffins. (Om man har en hel pumpa istället för färdiggjord puré. 2 dl pumpapuré. Skala pumpan och ta bort kärnor, skär i mindre bitar, lägg på plåt med bakplåtspapper, rosta i ugnen ca 30 minuter och mixa sen till slät puré med stavmixer. Fördela smet i muffinsformar i muffinsplåt, strö på frön och grädda ca 40 minuter (testa om de är färdiga med en sticka)