en bit fläskkarré utan ben. Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledpork i söndags. Det har cirkulerat runt en del recept på pulledpork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Tillsätt schalottenlök, selleri, vitlök och ingefära i smöret i någon minut utan att det bränns. Du kan använda lite i en barbecuesås och för att smaksätta det färdiga köttet ytterligare
Smaka av, behövs det kryddas upp mer, smaksätt ex med mer grillkrydda, harissa eller vad som önskas. Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken
När köttet är så mört att det enkelt och utan ansträngning går att dra isär i "trådar" är det klart. Pulledpork är för dig som inte vet typ världens godaste och världens möraste kött
Blanda ihop ingredienserna och smaka av med citronsaft, tabasco, chipotlepuré, salt och peppar. Jag har lagat pulledpork en gång tidigare och då från grunden, riktigt från grunden