Redan vidniotiden på morgonen åkte griseniniugnen och där fick den stå i nästan niotimmar. Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledporki söndags
För nästan två år sen, efter att jag hade sett Tina Nordström laga detta hemma hos Andreas Carlsson i LA på tv, så var jag bara tvungen att prova laga Pulledpork, alltså dragen gris, och det var verkligen så gott som hon lovade att det skulle vara i programmet
Jag älskar Pulledpork och denna varianten med kyckling var också jättegod. Ställ kycklingen längst ner iugnen med lock alternativt dubbla aluminiumfolie på
T hade läst att pulledporkvanligtvis serveras med bröd bakat på buttermilk, då jag var osäker på om jag skulle få ta på buttermilk letade jag istället fram mammas recept på frallor som jag vet innehåller både mjölk och smör
Jag tror det handlar om att de integillarriktigt stark mat och jag får genast lust att tvångsmata vederbörande med bitar av Carolina Reaper och litepulledpork
Igår hade jag mina kära vänner på besök (inklusive sambos och barn) och tillmiddag bjöd jag på en stående favorit – nämligenpulledpork som är så smidigt att göra när man ska ha många på middag
I morgon blir det PulledPork på Fläskkarré. Insåg att köttet skulle ta hela grillens plats så jag drog igångugnen på grillvärme och lade sparriseni botten på en mindre form med salt, peppar och smör och lade champinonspetten ovanpå så baconfettet fick droppa ner på sparriseniugnen
Prova gärna pulledpork, strimladkyckling eller falafel ikombination med en fräsch sallad. Grädda pitabröden högt upp iugnentills de har puffat upp sig och börjar få lite färg
Lägg köttet i botten av en gryta med lock som tål att vara iugnen eller en ugnsfast form med lock. Pulled betyder att köttet ska bli så mört att man drar isär det med en gaffel och sedan serverar det till bröd, grönsaker mm