Pulledpork görs vanligtvis på FLÄSKkött men då jag bunkrat upp med NÖTbog i kylskåpet bestämde vi att använda det istället, det är ett mycket magrare kött – vilket gör att det lätt blir torrt
Under natten till söndagen provade jag att göra pulledpork för första gången. På kvällen sen tog vi med köttet till Amanda och Andreas som hade fixat alla andra tillbehör som man behöver för att få till den perfekta pulledpork burgaren
Servera i hamburgerbröd med lite salta tillbehör och en krämig Cole Slaw. Sätt på det här långkoket redan onsdag eller torsdag kväll, kyl ner och ta fram på lördag och servera med saltgurka, rostad potatis och en krämig Cole Slaw
Servera i hamburgerbröd med lite salta tillbehör och en krämig Cole Slaw. Sätt på det här långkoket redan onsdag eller torsdag kväll, kyl ner och ta fram på lördag och servera med saltgurka, rostad potatis och en krämig Cole Slaw
Servera i hamburgerbröd med lite salta tillbehör och en krämig Cole Slaw. Sätt på det här långkoket redan onsdag eller torsdag kväll, kyl ner och ta fram på lördag och servera med saltgurka, rostad potatis och en krämig Cole Slaw
Servera i hamburgerbröd med lite salta tillbehör och en krämig Cole Slaw. Sätt på det här långkoket redan onsdag eller torsdag kväll, kyl ner och ta fram på lördag och servera med saltgurka, rostad potatis och en krämig Cole Slaw