Pulled lamb recept

Pulled lamb i pitabröd

Pulled lamb i pitabröd

I dag är det sveriges nationaldag och till festmåltiden tycker jag att Pulledlamb ska stå som huvudrätt
Pulled lamb som smälter i munnen

Pulled lamb som smälter i munnen

Pulledlamb1. Glaze1. Blanda samtliga ingredienser. Rostad vitlökssås-passar till allt1. Lägg i vitlök i en oljad ugnsform, rosta gyllene i ugn, 225º ca 5 minuter
Lammklämma med pulled lamb

Lammklämma med pulled lamb

Pulledlamb är lammkött som fått tillagas under flera timmar i ugnen på svag värme, köttet blir så mört att det inte behöver delas med kniv
Pulled beef burger

Pulled beef burger

Pulled, pork, pulledlamb, pulled chicken eller pulled beef, oavsett vilket kött man väljer att långlaga är det både enkelt och väldigt gott
Måndag

Måndag

Till middag idag blev det "pulledlamb" med rättika, salladskål, morötter och soya glaze. 2017-04-11 @ 00
Egen benbuljong – bone broth! Varför och hur?!

Egen benbuljong – bone broth! Varför och hur?!

Ta upp köttet eller kycklingen och ät den (pulled chicken t. Benbuljong kan du grunda med ben från oxe & lamb (6-10 timmar), kyckling eller fisk (4-6 timmar)
Marockanskt lammlägg i lergryta

Marockanskt lammlägg i lergryta

Det här är mitt försök att återskapa receptet (se också Pulled pork på fläsklägg). Jag blev förälskad i hennes Lamb Shank (lammlägg) med underbara marockanska smaker
LAMMGRYTA MED RÖDVIN

LAMMGRYTA MED RÖDVIN

Mitt puttrade på en bra stund och blev kanske lite väl ‘pulledlamb’ över det hela. Sommarvärmen har hållit i länge i år, men nu börjar nog morgnarna vara svala och kvällarna kortare

Restaurang De Klomp i Linköping

Draget lamm (pulledlamb) med klyftpotatis. Nu blir det resereportage. Under sommaren passade jag och ljusglimten i mitt liv på att resa runt lite grann och under en av sommarens varmaste dagar drabbade vi Linköping
30 år tillsammans / 30 ans ensemble / 30 years together

30 år tillsammans / 30 ans ensemble / 30 years together

What ruined the experience, and which surprises at a star restaurant, is that the salad is naturally tough but we had a dull knife that could not split the salad and the dull knife pulled and riped to the rough surface on the plate and it really feels not good at all