PulledLamb 5-6 port. Kryddig lammgryta. Så här mot slutet av långhelgen kan det vara gott med lite variation till de traditionella, svenska smakerna på påskmaten
Pulledlamb1. Glaze1. Blanda samtliga ingredienser. Rostad vitlökssås-passar till allt1. Lägg i vitlök i en oljad ugnsform, rosta gyllene i ugn, 225º ca 5 minuter
Ta upp köttet eller kycklingen och ät den (pulled chicken t. Benbuljong kan du grunda med ben från oxe & lamb (6-10 timmar), kyckling eller fisk (4-6 timmar)
Pulled beef, pulled chicken, pulledlamb, pulled fish. Det är inget nytt tilltag med pulled pork, snarare lite uttjatat för ALLT ska vara ”pullat” nuförtiden
Det här är mitt försök att återskapa receptet (se också Pulled pork på fläsklägg). Jag blev förälskad i hennes Lamb Shank (lammlägg) med underbara marockanska smaker
Mitt puttrade på en bra stund och blev kanske lite väl ‘pulledlamb’ över det hela. Sommarvärmen har hållit i länge i år, men nu börjar nog morgnarna vara svala och kvällarna kortare
Draget lamm (pulledlamb) med klyftpotatis. Nu blir det resereportage. Under sommaren passade jag och ljusglimten i mitt liv på att resa runt lite grann och under en av sommarens varmaste dagar drabbade vi Linköping
What ruined the experience, and which surprises at a star restaurant, is that the salad is naturally tough but we had a dull knife that could not split the salad and the dull knife pulled and riped to the rough surface on the plate and it really feels not good at all