Skölj kycklinglår filerna i kallt vatten, torka på hushållspapper och renskär. När jag lagar såsen lagar jag alltid dubbel sats, tar lika lång tid och sedan kan man frysa den till nästa gång man är sugen på Pulledchicken eller pulled pork
Den här kycklinggryta blir full av härliga smaker från Medelhavet. Jag lagade den i slow cookern, Crock Pot men den går självklart att göra i vanlig gryta på spisen
Här kommer recept på pulledchicken som jag tycker är supergod. Pulled pork är nog den vanligaste varianten men det går bra med andra kött såsom högrev eller kyckling
Testa då att laga pulledchicken. Gillar du pulled pork, men tycker att det tar för lång tid att laga. Köttet serverades i tortillabröd med en massa grönsaker och inlagd rödlök
Istället för pulled pork blev det pulledchicken, vilket är mycket godare enligt mig. Har tidigare provat färdigköpt pulled turkey och pulledchicken, men denna gång ville jag lyxa till det och bestämde mig för att göra pulledchicken från scratch
Pulledchicken. Ca 1 kg kycklinglår fileér. Ca 1 kg kycklinglår fileér. Ibland har man inget vettigt att skriva om och ibland har man hur mycket som helst som man vill dela med sig av
(I originalreceptet är det PulledChicken BBQ som är en nyhet, missa inte. – Vi använde en förpackning Kronfågel Chicken ”Ribs”, det innehåller 420 gram svenskt kycklinglår, samt en bipackad glaze på 30 gram