Pulledbeefi gryta, inlagd rödlök, surdegsbröd, saltgurka. Pulledbeef. Pulled pork har ju blivitsupertrendigt och viville också prova på detta tillsist, inteminst för att det låter himlasmidigt att stoppa in maten iugnen på morgonen och sedan inte göra något fram tillsmiddagen är färdig
Pulledbeef är en riktigt god rätt och väldigt enkel att tillaga. Jag serverade det tillsammans med hemmagjort tunnbröd, avocado, tomater, röd lök, oliver, färsk spenatblad och gurka
Lägg köttet i en ugnssäker gryta med lock. Servera tortillabröden med en fyllning av pulledbeef, guacamole, hackad rödlök, sallad och ev någon salsa (jag använder en äppelsalsa från Kiviksmusteri)
Receptet går att tillaga både iugnen och i slowcooker beroende på vad man har tillgångtill. Den här varianten på Pulledbeef har en väldigt enkel och snäll sås som yppar sigexemplariskt för hela familjen
Lägg köttbiteni en ugnstålig form med lock (jag använder en lergryta). Om niinte har något inplaneratimorgon så tycker jag absolut att ni ska satsa på att göra pulledbeef
Gott och enkelt med långkok – den gången fick det blipulledbeef. Jag använder iprincip samma ingredienser som tillpulled pork, receptet hittar du här, det går att varierai det oändliga, så ta dom smaker du tycker om
Lägg köttet i en gryta som tål ugn (jag använder en lergryta). Pulled pork har blivit en riktigfavorit hemma hos oss, så igår testade jag att göra en pulledbeefistället och det blev hur gott som helst