Sedan är det bara låta den svalna lite och börja rulla bollarna i kokos, använde mig av en normalstor kaffekopp som jag fyller med kokos och sedan låter jag bollen snurra runt nere i koppen hehe
Det har blivit en hel del proteinbollar/tryfflar med choklad ett tag så i detta recept jobbade jag vidare med lemon curden jag gjorde i gårdagens recept
De har också ett fint innehåll av protein tack vare bönorna (i tryfflarna), fina fibrer och långsamma kolhydrater tack vare morötter, bönor och havregryn, och bra fetter i kokosoljan och nötterna
Låt kokosen svalna och rulla sedan bollarna i kokosen. kokos till rullning. Idag tänkte jag dela ett recept på goda nötbollar som funkar finfint som fredagsmys – cashewbollar
Dessa bollar innehåller massor av nyttigheter som antioxidanter från pekannötterna och kakaon, selen från paranötterna, kalcium från mandeln och protein och zink från jordnötssmöret
Kokos att rulla bollarna i. Jag gjorde utan äggvita och så tog jag kokosmjöl ist för mandel jag tog inte heller i nått kokos utan rullade dom ist i det
Recipe Protein ”balls”. Näringsvärde per boll på ett ungefär. Recept 10 bollar. 1 dl Bake Protein (naturell från Body Science). 1 dl whey 100 protein (banan/choklad). 5 msk kokosolja (du behöver inte smälta). Kleta ihop allt till en smet, ställ in i kylen i 5 minuter och ta sedan ut och rulla små bollar och rulla i kokos. 4g protein , 12,1g fett. 1 cup Bake Protein (natural flavour from Body Science). 1 cup whey protein 100 (banana / chocolate). 4g protein , 12,1g fat Recept 10 bollar. 1 dl Bake Protein (naturell från Body Science)