Jag älskar att göra egna proteinbars och det är så enkelt och smidigt att ha med dem i väskan (de behöver inte förvaras i kylskåp under dagen) och det bästa av allt är att de går att variera i oändlighet efter smak och näringsbehov
Ja precis, jag pratar om vad man kan göra medmandelsmör. Frossa i mandlar med gott samvete. Jag älskar verkligen mandelsmör, eller egentligen mandlar i allmänhet
Godisbollar med smak av kaffe och choklad blir mitt tips till eftermiddagskaffet idag. Jag har använt jordnötssmör i mina bollar, men du kan ta mandelsmör eller solrosfrösmör också
Härom dagen åt jag en skål med kokosgröt som jag toppade med bär och en matsked mandelsmör. Jordnötssmör salted karamell med tillsatt protein från Nuts’n more
Blueberry cheesecake bars. Det är fantastiskt hur sociala media kan få människor över hela världen att kommunicera, träffas, nätverka och utveckla vänskaper
Proteinbars, typ Supreme Protein bar eller Oh Yeah. Om man äter dem får man vara medveten om att de är "förklätt godis", kanske något bättre än att äta en Snickers i och med att man får i sig mer protein men ingredienserna är långt ifrån naturliga
Hemmagjorda proteinbars har varit ett stående inslag som mellanmål både i veckorna och som när vi åker iväg någonstans de senaste åren, i våras bestämde jag mig dock för att se om jag kunde ta dem ett steg vidare för att få i mer protein och samtidigt hålla den totala energimängden konstant eller till och med få den lite lägre
Och så testade jag att göra Proteinbarsmed ett recept som kommer från Sanna,. Det här receptet är ett av mina favoriter och det smakar nästan som att äta en chokladboll, men mycket nyttigare och med naturliga ingredienser som håller ditt blodsocker stabilt och som mättar bra på grund av de relativt höga proteininnehållet
Proteinrika och högt fiberinnehåll, och i stort sett inga kolhydrater. Jag måste nog börja detta inlägget med att jag nog ta mig tusan är lite stolt över mig själv