Potatisterrin med getost recept

Potatisterrin med getost och rosmarin

Potatisterrin med getost och rosmarin

Ska den serveras tillsammans med kött som också ska tillagas i ugn går det bra att göra potatisterrinen tidigare under dagen och sedan förvara den i kylen, och värma på den medan den nyligen ugnsstekta köttbiten vilar i folie, medan förrätten serveras
Potatisterrin med getost

Potatisterrin med getost

Koka upp crème fraiche medgetost, vitlök, salt och peppar. Prova med sticka. chèvre - fransk getost. Garnera gärna med färska örter

Potatisterrin med getost

Koka upp crème fraiche medgetost, vitlök, salt och peppar. Prova med sticka. Garnera gärna med färska örter

Potatisterrin med getost

Koka upp crème fraiche medgetost, vitlök, salt och peppar. Prova med sticka. Garnera gärna med färska örter

Potatisterrin

Koka upp creme fraiche medgetost, vitlök, salt och peppar. Prova med sticka. 1. Sätt ugnen på 200º. 2. Skiva potatisen tunt

Mandelpotatisterrin

Så vill man vara säker på att terrinen ska hålla ihop vid servering så vill jag nog rekommendera "potatisterrinmedgetost" (recept finns under fliken potatis)