Servera den med ruladerna, potatispuré och rårörda lingon. Salta och peppra köttet med hälften av kryddorna, fördela späck, gurka, lök och persilja på köttskivorna
Serverade med en god potatispuré. Potatispuré. Oxkinderna bräserade jag i rödvin och en bit av oxfilén gravde jag i bland annat portvin, lime och grönpeppar och serverade med små salladsblad
Servera potatispurén bredvid tillsammans med stekt sidfläsk, stekta steklönar och champinjoner. Lägg i kryddorna, låt koka fem minuter till, smaksätt med salt och peppar, red ev
1,5-1,75 kg fläskstek, på ben med svål, inte för mager 1 gul lök 1 klyfta vitlök 2 morötter 150 g rotselleri 1 knippe persilja 2-3 msk salt, till ingnidning 3-4 dl vatten salt malen svartpeppar. Potatispurémed vitlök och örter600 g potatis 1,5 dl mjölk 1 dl grädde 50 g smör 0,5 tsk salt, svart- eller vitpeppar från kvarn 1 knippe persilja, hackad 2 klyfta vitlök, hackade