salt, peppar. Blanda crème fraiche, ägg salt och peppar. Ett gott och lite ”lättare” alternativ till potatisgratängen med inspiration från mitt kök 2012
Varva potatis, tomater, örtkryddor, salt och peppar i formen. 5 tsk salt. Sätt ugnen på 200°. Klipp en rundel smörpapper och lägg i botten på en rund form med löstagbar kant (24 cm i diameter)
salt & peppar. Potatiskaka. salt & peppar. Börja med potatiskakan. Skiva över lite smör, strö över ett lager västerbotten och krydda med salt och peppar
Smaka av med salt och peppar. Placera ett smörpapper ovanpå potatiskakan och ställ en tung form eller annat ugnståligt tungt material ovanpå för att potatiskakan ska ligga under press när den gräddas
Stek spenaten i smör med salt tills den mjuknat. salt, peppar, vitlökspulver. Riv potatis och lök med en hushållsassistent eller på de stora hålen på ett rivjärn
Krydda med salt och peppar och rör i osten. Servera potatiskakan direkt eller låt den kallna. salt. Lägg smördegen i en springform med löstagbar botten
Blanda potatis, bacon, ost, ägg, majs och krydda därefter med salt och tabasco. 1 tsk salt. Pressa lite i taget av den kalla potatisen med en potatispress
Blanda med salt och peppar. Salt. Ugn 200°. Skala potatis, morötter och palsternacka och riv grovt. Krama ur vätskan som bildats och häll i en stekpanna med matfett